DIEETVOORLICHTING

Voor al je vragen over diëten 

Voedingscoach Breda

Je voeding heeft ontzettend veel invloed op je lichaam en op hoe jij je voelt. Als voedingscoach in Breda kunnen wij een dieet op maat voor je samenstellen. Een dieet op maat kan jou helpen om je persoonlijke doelen te behalen. Of je nu wilt afvallen of juist gespierder wilt worden, wij kunnen een passend dieet voor je samenstellen. Onze diëtisten hebben veel ervaring en je krijgt bij ons altijd advies dat ook wetenschappelijk onderbouwd is. Zo kun je er zeker van zijn dat je een dieet ontvangt dat ook in de praktijk zal werken.

Voor ieder doel een geschikt dieet

Je voeding bepaalt ontzettend veel. De voeding kan namelijk invloed hebben op hoe je je voelt, op je gewicht en op je algemene gezondheid. De voedingsmiddelen die we binnenkrijgen vormen de bouwstenen van ons lichaam. Ben jij fanatiek aan het sporten en wil je graag een voeding die daarop aansluit? Dan ben je voor sportvoeding bij ons aan het juiste adres. Of ben je op zoek naar een dieet dat goed op jouw ziektebeeld aansluit? Onze diëtisten hebben veel ervaring en kunnen je in al deze gevallen helpen om een passend dieet samen te stellen.

Als voedingscoach in Breda kun je ook voor online advies bij ons terecht

Wij helpen je graag in onze praktijk in Breda, maar indien je graag online advies krijgt is dat ook mogelijk. Op onze website vind je bovendien veel informatie over voeding bij diverse ziektebeelden. We leggen je graag uit waarom een goede voeding zo belangrijk is en vaak onderdeel vormt van de behandeling.

Onze werkwijze als voedingscoach in Breda

Kies je ons als voedingscoach in Breda dan weet je zeker dat onze adviezen ook wetenschappelijk onderbouwd zijn. Is je doel bijvoorbeeld afvallen in Breda, dan krijg je bij ons ook altijd een verantwoord dieet. Daarnaast stellen wij een dieet voor je op dat ook goed vol te houden is op de langere termijn.

Voordat we een dieet voor je samenstellen plannen we altijd een intakegesprek met je in Tijdens deze intake zullen we je persoonlijke doelen met je bespreken, maar komen er nog veel meer onderwerpen aan bod. Denk bijvoorbeeld aan eventuele ziektes of allergieën. Ook bespreken we hoe je huidige levensstijl eruitziet. Op basis van dit gesprek kunnen wij een dieet op maat voor jou samenstellen.