DIEETVOORLICHTING

Voor al je vragen over diëten 

Online dieetadvies

Wil jij om medische redenen je voeding aanpassen? Dan kun je bij ons terecht voor online voedingsadvies. Veel mensen hebben een bepaald doel voor ogen waarvoor een goede voeding essentieel is. Een dieet kan een behandeling bij ziekte ondersteunen. In de praktijk blijkt het vaak een uitdaging om een gezond dieet te vinden dat ook na te leven is. Ieder mens is uniek. Onze levensstijlen en doelen verschillen en bovendien werkt ook ieder lichaam net iets anders. Om die reden kun je niet zomaar een dieet van internet halen en hopen dat dit dieet ook voor jou werkt. Als voedingscoach in Breda kunnen wij je dieetadvies geven dat perfect aansluit op jouw lichaam en op je persoonlijke doelen.

Online voedingsadvies van een voedingsdeskundige met ervaring

Krijg je online voedingsadvies van ons, dan krijg je voedingsadvies van een deskundige. Onze diëtisten hebben veel ervaring en zijn opgeleid om voedingsadvies te kunnen geven. Wij werken daarom vanuit wetenschappelijke onderbouwing en vanuit onze eigen ervaringen als voedingsdeskundigen. Omdat iedereen verschillend is, werken we altijd met een dieet op maat. Om die reden krijg je bij ons eerst altijd een uitgebreide intake. Tijdens de intake bespreken we je levensstijl, je doelen en je medische toestand. 

Het aannemen van een gezonde leefstijl

Je voeding vormt de basis van een gezonde leefstijl. Of je nu wilt aankomen, je weerstand wilt verbeteren of juist afvallen, je voeding speelt een zeer belangrijke rol. Als je een gezonde voeding aanneemt, zorgt dit er vaak ook voor dat je beter in je vel gaat zitten. Het is echter wel zeer belangrijk dat je dieet ook gezond is en niet juist slopend is voor je lichaam. Daarnaast moet een goed dieet ook op de langere termijn vol te houden zijn. Als ervaren diëtisten stellen wij een dieet samen dat goed bij jou past en op je persoonlijke doelen aansluit. Je krijgt van ons een dieet waarmee je echt in staat bent om jouw doelen te bereiken. Indien nodig wordt gebruik gemaakt van medische drinkvoeding. 

Een gezonde voeding als onderdeel van een behandelplan

Een dieet is er niet alleen voor mensen die willen afvallen of aankomen, maar ook voor mensen die ziek zijn. Veel ziektes vragen om een aangepast voedingspatroon. Met een goede voeding kunnen klachten verminderen.

Online voedingsadvies van onze specialisten

Ontvang jij graag online voedingsadvies van een voedingsdeskundige? Neem dan contact met ons op, zodat we een intake kunnen inplannen. Laat het ons ook gerust weten als je nog vragen hebt over onze werkwijze.