DIEETVOORLICHTING

Voor al je vragen over diëten 


Diëtist Breda
Wil jij gezond eten, omdat je als doel hebt om af te vallen of juist om gewicht aan te komen? Of krijg je graag dieetadvies om een medische reden? Dan zijn wij dé diëtist in Breda voor jou. Wij snappen heel goed dat ieder mens uniek is en bij ons ontvang je dan ook altijd een dieet op maat. Zo ontwikkelen we voor jou een dieet dat je ook op de langere termijn kunt volhouden. Je kunt bij ons terecht voor online voedingsadvies, maar we kunnen je ook begeleiden in onze praktijk. Wij helpen je graag om je persoonlijke doelen te behalen.
Als diëtist in Breda helpen we je om een gezonde leefstijl aan te nemen
Gezond eten is belangrijk, want je voeding heeft ontzettend veel invloed op je lichaam. Dat geldt al helemaal als je dieetadvies nodig hebt om medische redenen. Het kan lastig zijn om je leefstijl plotseling helemaal om te gooien. Ontvang je dieetadvies van onze ervaren diëtisten, dan krijg je steeds voldoende begeleiding. Bij ons ontvang je een dieet waarvan je lekkerder in je vel gaat zitten. Je leert dus niet alleen om gezond te eten, maar wij zorgen er ook voor dat het dieet vol te houden is. Een goed dieet is namelijk niet alleen een dieet dat werkt, maar ook een dieet dat na te leven is. Onze diëten zijn altijd wetenschappelijk onderbouwd.

Wanneer kun je terecht bij de diëtist in Breda?
Voeding is belangrijk als je wilt afvallen, maar ook als je spiermassa wilt aankomen. Bovendien zijn er veel mensen die om medische redenen een dieet willen volgen. Wat jouw doel nu ook precies is, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. Wij kunnen je helpen met sportvoeding, maar ook bij nierziekten of ondervoeding kunnen wij je helpen. Bij veel ziektebeelden speelt een gezonde voeding een grote rol voor de behandeling.

Onze werkwijze
Kies je voor ons als diëtist in Breda, dan beginnen we altijd met een intake. Zo gaan we na hoe je huidige leefstijl eruit ziet en wat precies je doel is. Op basis daarvan kunnen we een dieet op maat voor je samenstellen. Ons doel is om een dieet te ontwikkelen dat ook zoveel mogelijk op jouw wensen aansluit. Zo kun je het dieet op de langere termijn volhouden.
Wil je meer weten over onze werkwijze of wil je graag een intakegesprek inplannen? Neem dan gerust contact met ons op.