Voor professioneel dieetadvies en -begeleiding
 Bel  06  140  47  609 

Update Corona virus 17 maart 2020 

Om verspreiding van het corona-virus via zorgprofessionals tot een minimum te beperken hebben wij besloten al onze afspraken in de praktijk om te zetten naar telefonische of beeldbel afspraken.

Dit is in lijn met het beleid van de huisartsen. Iedereen die geen spoed-klachten heeft wordt verzocht niet naar het gezondheidscentrum te komen om de kans op overdracht van het corona-virus zo veel mogelijk te beperken.

Voor de meeste van onze afspraken geldt gelukkig dat het ook mogelijk is deze telefonisch of met videobellen uit te voeren.

Door de afspraken zo veel mogelijk op afstand door te laten gaan hopen we onze praktijk zo veel mogelijk draaiende te houden en te voorkomen dat er over enkele weken wachtlijsten ontstaan op het spreekuur.

 Wat betekent dit voor u?

Ook uw afspraak is automatisch omgezet naar een telefonisch afspraak en u hoeft niet naar de spreekuurlocatie te komen. De datum en tijdstip blijft ongewijzigd.

Mocht dit om welke reden dan ook niet uitkomen dan is het natuurlijk mogelijk om deze telefonische afspraak te verzetten. 

Laat dit zo snel mogelijk weten (uiterlijk 24 uur van tevoren conform onze voorwaarden), bij voorkeur per mail, WhatsApp of via de online-agenda op www.dieetvoorlichting.nl, indien u daar toegang tot hebt.
Telefonisch annuleren kan door een voicemail-bericht in te spreken waarbij u duidelijk uw naam en telefoonnummer inspreekt.

Het is ook mogelijk het consult via beeldbellen plaats te laten vinden. Wij werken met ‘Click Doc’, een programma uit Duitsland, beveiligd en gemaakt voor huisartsenzorg op afstand. Voor aanvang van het consult ontvangt u een SMS of e-mail met een link naar onze virtuele wachtruimte. U meld zich aan voor de starttijd van uw consult. U hoeft zelf niets te installeren op uw smartphone. 

Wij realiseren ons dat deze noodzakelijke maatregel vervelend is. We proberen de overlast zo veel mogelijk te beperken en rekenen op uw begrip en medewerking.

Actuele informatie kunt u terugvinden op onze website www.dieetvoorlichting.nl

Wanneer het weer mogelijk is zien we u graag weer in onze praktijk!

 Vriendelijke groet,

Annemariek Titsing en Sandra van Veltom

Diëtisten

 

Www.dieetvoorlichting.nl

Sandra: 06-14047609 info@dieetvoorlichting.nl 

Annemarieke: 06-57205587  annemarieke@dieetvoorlichting.nl