Voor professioneel dieetadvies en coaching
 Bel of App  06  140  47  609 

De diëtisten

Sandra van Veltom 

"Persoonlijke aandacht, daar draait het om. Uit de vele jaren die ik als diëtist werk, is mij duidelijk geworden dat de beleving van voeding, gewichtsproblemen en ziekte bij iedereen anders is. Goed luisteren, samen doelen stellen, mooie meetbare resultaten behalen zonder al te strenge leefregels: Daar doen we het allemaal voor!

Mijn interesse voor voeding is in mijn jeugd ontstaan. Voor mijn zwemsport wilde ik weten of een goede voeding invloed op mijn prestatie kon hebben. Na de HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek was Sportdiëtetiek een logische keuze. 

Op dit moment begeleid ik nog steeds graag sporters. Maar als algemeen diëtiste heb ik inmiddels een bredere interesse en ruime ervaring bij diverse ziektebeelden. Mijn aandachtsgebieden zijn Parkinson, Oncologie en ouderenzorg/geriatrie. 

Ik ben moeder van 3 jongens. Mijn hobby's zijn zwemmen, fitness, met de hond naar het bos en koken.  

Ik ben aangesloten bij Vereniging Sport Diëtetiek NederlandParkinsonnet, Nederlandse vereniging voor diëtisten. Ik neem deel in behandelteam Breda Oncologie, kinderteam Breda.

Geregistreerd in Kwaliteitsregister Paramedici en SCAS geregistreerd sportdiëtist. 

Annemarieke Titsing

Sinds augustus 2019 werk ik samen met Sandra bij Dieetvoorlichting De Grens. Met veel plezier! Ik help u en/of uw kind graag bij vragen over voeding en leefstijl. Door met oprechte interesse te luisteren wil ik een bruikbaar en haalbaar advies kunnen geven, dat goed past bij ieders persoonlijke wensen en situatie.

Ik geef u graag gezonde tips voor recepten, maaltijdvariaties en dagmenu's. Behalve diëtist ben ik namelijk gediplomeerd kok. Die kennis en ervaring komen daarbij goed van pas. 

Dankzij mijn werk als voedingsassistent bij zorgorganisatie Surplus heeft voedingsadvies aan ouderen een speciale belangstelling. En als moeder van een negenjarige smulpaap weet ik niet alleen wat een kind wel of niet lekker vindt, maar óók waar de valkuilen kunnen liggen.

Daarom houd ik me naast algemene diëtetiek extra bezig met kinderdiëtetiek. Ik neem deel aan het Kinderteam Breda  en aan het programma Peuter Power voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar met overgewicht. 

Tot ziens in de praktijk! Annemarieke