De diëtisten

Linda Boot

Als diëtist help ik graag mensen te ontdekken wat ze zelf kunnen doen om zo gezond mogelijk te zijn en zich goed te voelen. Gezonde voeding en leefstijl, passend bij iemands persoonlijke wensen en mogelijkheden zijn daarbij heel belangrijk. Graag ga ik met u samen op zoek naar de mogelijkheden.

Ik woon met mijn gezin met 3 pubers in Galder.  In mijn vrije tijd ben ik heel vaak in het Mastbos te vinden om te wandelen of voor mijn grootste hobby: hardlopen.

 Ik heb als diëtist een hele brede interesse o.a.: gewichtsbeheersing, gezond ouder worden, begeleiding bij diabetes of hoog cholesterol, voeding bij sport en voeding bij ziekte. Een onderwerp waar ik me in het bijzonder in verdiept heb is voeding bij MS, dit omdat ik zelf ook MS heb. Ik houd erg van blijven leren en volg daarom graag de nieuwste ontwikkelingen op het vakgebied om die in de praktijk te kunnen toepassen. 


Sandra van Veltom

"Persoonlijke aandacht, daar draait het om. Uit de vele jaren die ik als diëtist werk, is mij duidelijk geworden dat de beleving van voeding, gewichtsproblemen en ziekte bij iedereen anders is. Goed luisteren, samen doelen stellen, mooie meetbare resultaten behalen zonder al te strenge leefregels: Daar doen we het allemaal voor!

Mijn aandachtsgebieden zijn: Geriatrie, ondervoeding, ziekte van Parkinson, Oncologie. 

Geregistreerd in Kwaliteitsregister Paramedici en SCAS geregistreerd sportdiëtist.

 

 

Annemarieke Titsing

Annemarieke Titsing

Sinds augustus 2019 werk ik met veel plezier bij Dieetvoorlichting de Grens. Ik help u en/of uw kind graag bij vragen over voeding en leefstijl. Door met oprechte interesse te luisteren wil ik een bruikbaar en haalbaar advies kunnen geven, dat goed past bij ieders persoonlijke wensen en situatie.

Ik geef u graag gezonde tips voor recepten, maaltijdvariaties en dagmenu's. Behalve diëtist ben ik namelijk gediplomeerd kok. Die kennis en ervaring komen daarbij goed van pas. 

Dankzij mijn werk als voedingsassistent bij zorgorganisatie Surplus heeft voedingsadvies aan ouderen een speciale belangstelling. En als moeder van een negenjarige smulpaap weet ik niet alleen wat een kind wel of niet lekker vindt, maar óók waar de valkuilen kunnen liggen.

Daarom houd ik me naast algemene diëtetiek extra bezig met kinderdiëtetiek. Ik neem deel aan het Kinderteam Breda  en aan het programma Peuter Power voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar met overgewicht. 

Tot ziens in de praktijk! Annemarieke

 

 De diëtisten zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor diëtisten en kwaliteit geregistreerd.